Influența unui meniu pentru copii asupra personalității lor

Relația strânsă dintre zahăr, obiceiuri alimentare și sănătate

Sistemul familial care înconjoară viața cop ra și promovarea comportamentelor care vor persista pe tot parcursul vieții. Experiențele de viață timpurie cu diferite gusturi și arome au un rol în promovarea unei alimentații sănătoase. Anume din acest motiv, în grupele creșă din grădiniță deprindem bebelușii cu gusturi sănătoase. Cunoaștem cu toții sistemul educațional de la noi și dorința frenetică a buneilor de a hrăni copiii permanent cu gustoșenii. Dat fiind faptul că, grădinița privată trebuie să fie un model, un etalon al unei copilării miraculoase, ne-am propus să atragem o atenție considerabilă, nu doar activităților extracurriculare, dar și meniului sănătos în grupa creșă în Chișinău.

Nutriția domină influențele neurologice și hormonale asupra creierului și poate afecta nepoalimentare sunt modelate la o vârstă fragedă, trebuie să fim conștienți de acest lucru. Ei bine, cum se face că, oricum, le oferim copiilor sucuri din comerț, coca-cola, pizza, fast-food, ciocolată și alte produse nocive? Chiar și în grădinițele private din Chișinău, deserturile sunt comercializate și foarte puțini sunt cei care gătesc dulciurile personal.

grădiniței private, copiii sunt stimulați să se miște și să facă exercițiile fizice. Sunt efectuate jocuri, care stimulează corpul și mintea să crească cât mai armonios posibil. Ei învață prin imitație și nu prin impunere, de aceea educatorii noștri sunt foarte atenți la acest capitol și încurajează micuții.

De ce zahărul tos este dăunător copiilor mai mici de 3 ani

Ce face grădinița privată Butterfly Mary pentru a crește copii sănătoși

  • Oferă copiilor după înțărc sate pe loc, pentru a asigura creșterea și vitalitatea și un aport echilibratbouri minerale, fibre dietetice și apă
  • Copiii sănătoși se nasc cu un sentiment de fonaduală. Acest „sentiment original de sațietate” nu este modificat în nici un ngtă din Chișinău Butterfly Mary un regim regulat mesele principale și gustări, care nu sunt compuse numai din dulciuri și alimente grase, ci și din fructe și legume
  • Combinăm în mod sănătos produsele alimentare
  • Trezim interesul copiilor la masă cu produse proaspete, tacâmuri cu ornamentate și desene animate. În general, copiilor nu le pasă dacă alimentele pe care le consumă sunt sănătoase și de mare valoare. Din acest motiv, scopul nostru este de a naște curiozitatea lor culinară.

Leave your comment