Despre noi

4

Grupe

40

Copii fericiți

8

Pedagogi

80

Parinți multumiți

Despre gradinița creșă Chișinău

“Primul pas spre
independența copilului este
alegerea unui ambient
prietenos, grijuliu și
competent.”

mariana-hasnas-fondatoare-gradinita-300x300
Mariana Hasnaș

Fondatoare

CarcasIstoricul apariției grădiniței

Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary cu înscriere de la 9 luni este conceput de mamica unei fetite care dorește sa schimbe o perceptie diferită în societate, prin joacă se învață și se educă generațiile de copii.

Fiind mamă, la rândul meu, înțeleg necesitatea formării unui mediu cât se poate de confortabil pentru copil. În viziunea mea, o creșa/gradinița privată în Chișinău trebuie să ofere mai mult decât o serie de activități de rutină.

Mâncarea sănătoasă, alimente bio, lipsa zahărului, supraveghere video, medic pediatru competent și teren de joacă modern – asta mi-am dorit pentru copilul meu.

În căutarea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea și instruirea copilului meu, vreau ca și alți copii să beneficieze de tandrețe, căldură, confort și creștere sănătoasă. Trăind această experiență, știu cât de greu este să facem înscrierea copilului la creșa/grădiniță și cât de importantă este perioada de adaptare.

Prezentarea generală a grădiniței Carcas

Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary este unic prin metodele și programul de activitate. Programul începe de la ora 7:45 și se termină la pra 18:45. Educația într-o grădiniță privată se desfășoară în conformitate cu un program stabilit de profesionaliști.

centru-de-dezvoltare-pentru-copii-chisinau-min

La Butterfly Mary sunt așteptați copiii de la 9 luni până la 3 ani pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Perceperea nevoilor interne și stimularea inițiativei sunt preocuparea noastră principală, pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Grădinița privată este amplasată într-un loc deosebit de liniștit și curat. Avem propria noastră zonă largă protejată pentru plimbări și un teren de joacă dotat pentru copii cu o suprafață de 190m2. Sarcina noastră este de a dezvolta inteligența, comunicarea, comportamentul social, percepția estetică, sfera emoțională și motricitatea într-un complex bine pus la punct. Centrul are o capacitate de pina la 50 copii, iar criteriul de bază pentru formarea grupelor este vârsta.

CarcasGrupele noastre

Grupa Babysitting

9 luni - 1 an, 2 luni

Grupa Creșă

1 an, 3 luni – 1 an, 8 luni

Grupa Mică

1 an, 9 luni - 2 ani, 3 luni

Grupa Mijlocie

2 ani, 4 luni – 3 ani

Educația ecologică

Credem că organizarea adecvată a procesului educațional în combinație cu un regim sănătos ar trebui să contribuie nu numai la menținerea sănătății, dar și a dezvoltării unor obiceiuri sănătoase. Grădinița privată Butterfly Mary este un mic model al lumii, unde sunt toate elementele inerente. Sarcina noastră este de a face acest model cât mai sigur și mai eficient. Meniul sănătos este elaborat de specialiști în nutriție, bucatele sunt preparate în vase și oale speciale, conform normelor sanitare.

Alimentele sănătoase și diverse

Grădinița privată din Chișinău Butterfly Mary acordă o atenție deosebită alimentației sănătoase, obiceiurilor sănătoase și respectului pentru lumea interioară a copilului. Meniul este variat de la o zi la alta și conține legume proaspete, fructe de sezon, fructe și nuci uscate, îndulcitor natural - mierea de albine. Elementul de joc stă la baza tuturor activităților. Prin joc, copiii se simt liberi să exploreze și să experimenteze - adesea chiar fără să-și dea seama că sunt supuși unui proces de învățare. 

Sentimentul de siguranță și pace

Acesta îți este oferit de un mediu călduros, prietenos și atent la nevoile individuale ale micuțului. Copilul trebuie să fie îngrijit de mâini blânde, cu cuvinte dulci și să fie susținut în toate micile lui descoperiri. Scopul nostru principal și principiul de bază în grădinița privată Butterfly Mary pe care vreau să o dezvolt este evoluția armonioasă a personalității fiecărui copil și dezvăluirea abilităților sale creative. Împreună educăm copii liberi, independenți, amabili și responsabili social.

Metode moderne de lucru cu copiii

Grădinița privată Butterfly Mary promovează metode noi de lucru cu micuții. Acestea au fost elaborate de către colectivul de pedagogi ținând cont de standartele moderne, actuale în educație, în conformitate cu vârsta și cerințele copiilor. Spațiul prielnic dezvoltării și atitudinea sensibilă și profesională a educatorilor sunt menite să dezvolte dexteritatea, concentrarea, gândirea logică, motorica fină, memoria, dezvoltarea senzorială. Pentru copii este dezvoltat un program bine planificat echilibrat din punct de vedere psihologic, care le motivează activitatea cognitivă și creativă și le permite să se dezvolte cu succes atât individual, cât și în grup. Interacțiunea cu copii de vârstă foarte apropiată îi învață pe micuți să fie prietenoși și deschiși în comunicare.

CarcasEchipa Butterfly Mary

Personalul este ales printr-un proces riguros. Grădinița privată Butterfly Mary a selectat o echipă de educatori de înaltă calificare, profesori de educație suplimentară și medici competenți. Menirea colectivului profesional este de a oferi liniște sufletească părinților și abordare individuală copiilor. Cea mai importantă sarcină a instruirii este de a monitoriza succesul și dificultățile în dezvoltarea fiecărui copil, de aceea, se organizează întâlniri cu părinții. Dezvoltarea fiecărui copil este monitorizată de un psiholog profesionist care, într-o manieră planificată și într-un mod jucăuș, rezolvă nu numai problemele zilnice, ci și  dificultățile în fiecare etapă a dezvoltării copilului. Scopul nostru este de a crea un colectiv prietenos ce se perfecționează continuu. Educatorii noștri au educație pedagogică superioară, experiență de lucru, capacitatea de a găsi o abordare individuală. Toți educatorii sunt pregătiți și se perfecționează pe parcursul activității.

Spațiul grădinițeiCarcas

Grădinița se află într-o zonă accesibilă, dotată cu parcare auto și un teren în aer liber de 190m2. Acesta este construit din iubire pentru copii, dotat cu echipament de înaltă calitate, căsuțe din povești și spații verzi, perfecte pentru odihnă și activități. Spațiu pentru joacă este atent selectat în conformitate cu necesitățile copiilor, vârstă și înălțime. Grupele sunt amenajate foarte minuțios cu mese și scaune de ultimă generație din lemn cu colțuri rotunde, precum și mobilă în conformitate cu înălțimea copiilor.

Un accent deosebit va fi pus pe aprecierea inițiativelor luate de către copii. Jocul, în sine, va avea conotații plăcute și progresive. Dispunem de materiale educaționale de cea mai bună calitate, jucării din lemn și produse inofensive pentru copii. Astfel, educăm o nouă generație social responsabilă. Mediul sigur - baza spațiului pentru copii: mobilier special fără colțuri ascuțite din materiale ecologice, jucării certificate, detergenți hipoalergenici. O atenție deosebită se acordă măsurilor preventive: camerele sunt aerisite în mod regulat, dezinfectate și se respect norma de umiditate a aerului.

Bucătăria este bine dotată cu echipamente profesionale și vase de ultima generație. Tehnologia adecvată de gătire respectă toate standardele și criteriile de calitate. Echipamentul și materialele de curățenie țin cont de toate condițiile prielnice pentru promovarea sănătății, securității și igienei copilului. Cratițele sunt din inox de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii ne-a împins până și la alegerea unui set de tacâmuri speciale pentru copii cu imagini ale eroilor preferați din povești. Copii pot participa activ la procesul de gătire împreună cu educatorul și bucătarul.

Grupele sunt amenajate în așa fel, încât părinții să poată supraveghea activitatea micuților. Grădinița este deschisă între orele 7:45 și 18:45, ceea ce este convenabil pentru părinții care își termină activitatea mai târziu decât de obicei. În tot acest timp, copii se vor simți în siguranță. Un sistem modern de supraveghere video poate contribui la liniștea părinților. În orice moment, părinții pot vedea ce face copilul prin intermediul unei aplicații mobile, ceea ce este deosebit de important în perioada de adaptare.

Carcas Discover

      Video tour

Vivamus hendrerit arcu sed erat molestie vehicula. Sed
auctor neque eu tellus rhoncus ut eleifend nibh porttit. Uuin
nulla enim. Phasellus molestie magna non est.