Grupa Creșă

 

 

 

 

Specificul grupei

Metode de lucru

Activități

Orarul zilei

Grupa creșă la gradinița privată Chișinău

1 an 3 luni – 1 an și 8 luni

Fericire - primii pași

Specificul grupei după vârstă

Grădinița privată Butterfly Mary crește mici eroi, împreună dezvoltăm motricitatea fină, dobândim abilități de mers independent și dezvoltăm limbajul. La această vârstă fragedă, diferența dintre propria existență și lumea înconjurătoare se conturează treptat. Micuții realizează care le sunt părțile corpului, încep să perceapă activitățile după scop, descoperă lumea din jur fragmentar. Evident, atât cunoașterea de sine, cât și descoperirile mediului se fac prin jocuri. 

Copil în creșă privată
separator
Creșă pentru copii sub 1 an

Metode de lucru în detaliu

Copii la această vârstă sunt unici și au necesități proprii de hrană, somn și joc. Anume din acest motiv avem un meniu pentru copii cu regim strict alimentar, de somn și recreere. Personalul nostru este de înaltă calificare în domeniul educațional și oferă copiilor suport emoțional și cognitiv necesar dezvoltării optime. Vă asigurăm că adaptarea va fi una fără traume, iar tranziția dintre “cuibul părintesc” și “lumea cea mare” va fi ușoară și plăcută.

separator

Activități zilnice într-un mediu prielnic

Educația formală în perioada timpurie reprezintă activitatea desfășurată în vederea formării și dezvoltării personalității. Experiențele copiilor din primele luni de viață sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului. Atenția și interacțiunea permanentă între personalul nostru și copilași vor stimula abilitățile lor cognitive și sociale de bază. Activitățile extracurriculare din cadrul grădiniței private din Chișinău au un caracter planificat, organizat și supravegheat.

Creșă copii veseli și jucăuși

Într-o grădiniță privată în Chișinău toate activitățile care se desfășoară împreună cu copii reprezintă experiențe de învățare, pornind de la activitățile integrate până la momentele de rutină sau tranziție, care consolidează anumite deprinderi, abilități ce contribuie la autonomia copilului, conviețuirea socială, sănătatea, igiena și protecția lui, dar și pot extinde cunoștințele și experiențele acumulate prin activități integrate. 

Activitățile extracuriculare

Înțelegerea lumii și propriului corp

La această vârstă fragedă, diferența dintre propria existență și lumea înconjurătoare se conturează treptat. Micuții realizează care le sunt părțile corpului, încep să perceapă activitățile după scop, descoperă lumea din jur fragmentar. Evident, atât cunoașterea de sine, cât și descoperirile mediului se fac prin jocuri. Din momentul înscrierii la grădiniță, copiii sunt susținuți, lăudați și obișnuiți cu activități cognitive și distractive.

Primele cuvinte

 La grădinița privată Butterfly Mary o atenție deosebită se acordă dezvoltării limbajului. Copilul începe să rostească corect şi inteligibil cuvintele uzuale. Se păstrează însă caracteristica vorbirii copilului mic, care stâlceşte anumite consoane sau inversează anumite silabe în cuvânt. Educatorii sunt alături de micuți, înarmați cu multă răbdare!

Dezvoltarea fizică

Dezvoltarea fizică și a abilităților motorii ocupă cea mai mare parte din primii ani de viață. Activitățile de dezvoltare ajută la stimularea forței fizice și coordonării neuro-motorii, miscărilor fine de coordonare. La grădinița privată Butterfly Mary educatorii consolidează mersul bebelușilor, dezvoltându-le dorința naturală de a descoperi lumea.

Dezvoltarea intelectuală

Bebelușii încep să folosească și să integreze simțurile în procesul de explorare a lumii înconjurătoare. În aceste activități copiii folosesc unul sau mai multe din simțurile lor în curs de dezvoltare, legate de memorie, orientarea spațială, legătura cauză și efect. Gândirea micuților se formează într-un mediu dezvoltat – la grădinița privată Butterfly Mary.

separator

Orarul zilei pe scurt

Activități creșă Butterfly Mary

Alege o dezvoltare armonioasă.

Grădinița Butterfly Mary